KITTY STRYBOL

Ik heb een persoonlijke aanpak, zeer sterk toegespitst op de eigenheid en woonvisie van de klant.
Licht, zicht en optimaal ruimtegebruik. Openheid versus geslotenheid wisselen af.

Biografie Kitty Strybol

 • Architectuur te Sint-Lucas instituut in Gent
 • Opleiding Stedenbouw
 • Stage
  • Etienne Hoeckx, Bioarchitect Lier
  • Regie voor Telegraaf en Telefoon (RTT) (huidige Proximus Groep)
  • Werner De Bondt, architect/designer Antwerpen
  • De heer Steenmeyer, restauraties en verbouwingen
 • Ervaringen:
  • Van Looy Group (utiliteitsbouw)
  • 3x prijs voor “Beste renovatie” te Sint-Niklaas (bouwheer Van Landeghem – Maes)

Mijn persoonlijke interesses zijn vrij gevarieerd. Als ik niet bezig ben met de wereld te verkennen, geniet ik van kunst & cultuur en muziek thuis en in eigen land. Ook een goede fysiek is voor mij belangrijk, dus zal je mij vaak in beweging zien: fietsen, wandelen, muurklimmen, badminton, yoga, … Ik doe het allemaal even graag en met dezelfde passie als mijn werk. Interesse? Contacteer Kitty Strybol nu!